Αρχική Σελίδα | Προσφορές | Η εταιρεία | Χονδρική Πώληση | Πελατολόγιο | Κρητικές Συνταγές | Περιεχόμενα | Επικοινωνία
Κατηγορίες Προϊόντων
Βιολογική γωνιά
Είστε Εδώ :: Αρχική › Οροί Χρήσης

Κρητική Διατροφή - Οροί Χρήσης

Γενικοί όροι

Το ηλεκτρονικό κατάστημα www.kritikidiatrofi.gr αποτελεί ιδιοκτησία και μέρος των δραστηριοτήτων της επιχείρησης ΚΡΗΤΙΚΗ ΔΙΑΤΡΟΦΗ που δραστηριοποιείται στην πώληση και διανομή παραδοσιακών και βιολογικών Κρητικών προϊόντων.

Οι επισκέπτες και οι χρήστες της σελίδας και όσων εφαρμογών αυτή περιέχει, οφείλουν να διαβάσουν προσεκτικά τους παρόντες όρους. Ο κάθε επισκέπτης/χρήστης είναι ελεύθερος να κάνει χρήση του ηλεκτρονικού καταστήματος www.kritikidiatrofi.gr  σύμφωνα με τους Νόμους και τα χρηστά ήθη, ενώ είναι υποχρεωμένος να διαβάσει με προσοχή όλους τους όρους της παρούσης σύμβασης και να συμφωνεί με αυτά. Σε κάθε άλλη περίπτωση μπορεί να σταματήσει τη χρήση του.

Η εταιρεία καταβάλλει διαρκή προσπάθεια για την ακρίβεια των στοιχείων που αναφέρονται. Παρά ταύτα δε φέρει καμία ευθύνη για το περιεχόμενό τους, εφόσον είναι αλλοιωμένο ή απέχει από την πραγματικότητα, ακόμα και για οποιαδήποτε διαταραχή στις αναφορές του ηλεκτρονικού καταστήματος λόγω τεχνικού προβλήματος του επισκέπτη/χρήστη που οφείλεται στο σύστημα που χρησιμοποιεί ή ενδεχομένως για πρόβλημα του ιστοχώρου της εταιρίας. Ο διαχειριστής του ηλεκρονικού καταστήματος www.kritikidiatrofi.gr δεν φέρει καμία υποχρέωση για αποζημίωση κάποιου χρήστη για οποιαδήποτε ζημιά και ηθική βλάβη που προκύπτει από αδυναμία παροχής υπηρεσιών.

Ευθύνη του χρήστη

Οι επισκέπτες/χρήστες συμφωνούν ότι κατά τη διάρκεια της χρήσης του ηλεκτρονικού καταστήματος δε θα γίνει μετάδοση ή αναμετάδοση με έμμεσο τρόπο, οποιουδήποτε κειμένου, εικόνας ή ήχου το οποίο θα είναι παράνομο για οποιονδήποτε λόγο, ή θα προκαλεί βλάβη στο διαχειριστή – ιδιοκτήτη του καταστήματος ή σε οποιονδήποτε τρίτο.

Επίσης, οι επισκέπτες/χρήστες συμφωνούν ότι δεν μπορούν να προσβάλλουν την εμπιστευτικότητα ή το απόρρητο οιουδήποτε προσώπου με αποστολή ή δημοσίευση περιεχομένου  που προκαλεί προσβολή των χρηστών ηθών, κοινωνικών αξιών ή ανηλικότητας.

Τέλος, οι επισκέπτες/χρήστες συμφωνούν ότι δεν μπορούν να μεταδώσουν ή αναμεταδώσουν προς οιονδήποτε και με κανένα τρόπο καμία πληροφορία που είναι παράνομη ή παραβιάζει κάποια σύμβαση, καθώς και πνευματικά ή ιδιοκτησιακά δικαιώματα τρίτων ή οτιδήποτε έχει σκοπό να προκαλέσει σε οποιονδήποτε ηθική, ψυχολογική, οικονομική, τεχνική βλάβη.

Σε  περίπτωση που διαπιστωθεί οποιαδήποτε παράβαση από κάποιον επισκέπτη/χρήστη δεν ευθύνεται ούτε ο διαχειριστής-ιδιοκτήτης του ηλεκτρονικού καταστήματος www.kritikidiatrofi.gr αλλά και κανείς που έχει άμεση ή έμμεση σχέση συνεργασίας ή ιδιοκτησίας με αυτό, ενώ θα θεωρείται αυτονόητη η δίωξη του επισκέπτη/χρήστη σύμφωνα με τους νόμους και η διακοπή των παρεχόμενων υπηρεσιών κάθε είδους, προς τον συγκεκριμένο επισκέπτη/χρήστη.

Ευθύνη της ΚΡΗΤΙΚΗ ΔΙΑΤΡΟΦΗ.

Δεν μπορεί να εγγυηθεί ο διαχειριστής – ιδιοκτήτης του ηλεκτρονικού καταστήματος www.kritikidiatrofi.gr για κάθε διακοπή, λάθος, ή παραποίηση των αναγραφόμενων στο ηλεκτρονικό κατάστημα.

Καθημερινά καταβάλουμε κάθε δυνατή προσπάθεια για να σας εξυπηρετούμε με τον καλύτερο τρόπο όμως δεν ευθυνόμαστε για λάθη και παραλήψεις τρίτων ή συνεργατών μας.

Πνευματικά δικαιώματα.

Στα περιεχόμενα του ηλεκτρονικού καταστήματος υπάρχουν σήματα, εικόνες και κείμενα που αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του διαχειριστή-ιδιοκτήτη και δεν επιτρέπεται καμία αντιγραφή, αναμετάδοση ή αλλοίωσή τους χωρίς τη γραπτή συγκατάθεσή του ενώ προστατεύονται από την Ελληνική και Διεθνή Νομοθεσία.

Εάν κάποιος επισκέπτης/χρήστης επιθυμεί την αντιγραφή οποιοδήποτε μέρους αυτού του ιστοχώρου ή έχει διαπιστώσει κάποια παράβαση  μπορεί να επικοινωνήσει με τον διαχειριστή στο e-mail: info@kritikidiatrofi.gr.

Παρότι ζητάμε από τους χρήστες να σέβονται τα πνευματικά δικαιώματα των άλλων, υπάρχει πάντα η περίπτωση να βρίσκεται στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα κάποια συνταγή ή φωτογραφία που να αποτελεί πνευματική ιδιοκτησία τρίτου. Εάν έχει συμβεί αυτό και υπάρχει κάτι που σας ανήκει, παρακαλούμε επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας.

Νομοθεσία

Το ηλεκτρονικό κατάστημα έχει δημιουργηθεί ακολουθώντας τους Ελληνικούς Νόμους και το ίδιο οφείλει να κάνει ο κάθε επισκέπτης/χρήστης κατά την περιήγησή του σε αυτό.

Ότι αναγράφεται στους όρους χρήσης ισχύει και για τους επισκέπτες/χρήστες του εξωτερικού, ενώ πιθανό είναι να ισχύουν πρόσθετοι ή διαφορετικοί νόμοι τους οποίους οφείλει ο επισκέπτης/χρήστης του εξωτερικού να τηρεί.

Ο διαχειριστής – ιδιοκτήτης διατηρεί το δικαίωμα να αλλάξει τους όρους χρήσης χωρίς καμία προειδοποίηση ή ειδοποίηση. Οι δε επισκέπτες/χρήστες φέρουν την ευθύνη να ελέγχουν περιοδικά αν έχουν τροποποιηθεί οι παρόντες όροι χρήσης.

Δήλωση εχεμύθειας

Σε οποιαδήποτε φόρμα και για οποιονδήποτε λόγο συμπληρώνετε τα προσωπικά σας στοιχεία δηλώνουμε ότι δεν τα διανέμουμε σε οποιονδήποτε εκτός της εταιρίας αλλά μόνο στα αρμόδια τμήματα αυτής που αφορούν τη δική σας εξυπηρέτηση. Θεωρούμε κάθε αίτημά σας με όποιο τρόπο και αν μας το καταθέτετε απόρρητο.

Η παραπάνω δήλωση εξαιρείται μονάχα όταν το αίτημα ή κάποια στοιχεία σας μας τα ζητήσουν τα αρμόδια όργανα του νόμου εφόσον αυτό μας γίνει με τις νόμιμες διαδικασίες ή εφόσον το περιεχόμενο της αναφοράς σας θεωρούμε ότι προσβάλει ή βλάπτει το ηλεκτρονικό κατάστημα ή τον διαχειριστή – ιδιοκτήτη αυτού.

Εφόσον προσπαθήσετε να παραπλανήσετε κάποιον εργαζόμενο ή υπεύθυνο της ιστοσελίδας με κακόβουλο σκοπό, τότε η αναφορά ή το αίτημά σας θα μπορεί να διερευνηθεί από κάθε νόμιμο εκπρόσωπο του ηλεκτρονικού καταστήματος www.kritikidiatrofi.gr.

Τιμές των προϊόντων

Στις τιμές που αναγράφονται στους καταλόγους περιλαμβάνεται Φ.Π.Α.. Οι τιμές αυτές μπορούν να αλλάξουν χωρίς καμία ειδοποίηση.

Σύνδεση πελατών
Email
Κωδικός
- Νέος Πελάτης; Εγγραφή
- Ξεχάσατε τον Κωδικό σας;
Αναζήτηση προϊόντων
Καλάθι Αγορών
Σύνολο αγορών 0.00€
Τεμάχια 0
Βάρος σε Kg 0
Προβολή Καλαθιού
Τηλεφωνική επικοινωνία
Επικοινωνήστε μαζί μας στα τηλέφωνα
210 9839028
210 9839045
Χρήσιμα