Αρχική Σελίδα | Προσφορές | Η εταιρεία | Χονδρική Πώληση | Πελατολόγιο | Κρητικές Συνταγές | Περιεχόμενα | Επικοινωνία
Κατηγορίες Προϊόντων
Βιολογική γωνιά
Είστε Εδώ :: Αρχική › Προστασία Προσωπικών Δεδομένων

Κρητική Διατροφή - Προστασία Προσωπικών Δεδομένων

Προστασία Προσωπικών Δεδομένων

Κατά την επίσκεψή σας στις σελίδες του ηλεκτρονικού καταστήματος www.kritikidiatrofi.gr και προκειμένου να παραγγείλετε προϊόντα, είναι πιθανό να σας ζητηθεί να δηλώσετε στοιχεία που σας αφορούν (όνομα, ηλεκτρονική διεύθυνση, ημερομηνία γέννησης κλπ.). Τα τυχόν προσωπικά δεδομένα που δηλώνετε οπουδήποτε στις σελίδες και τις υπηρεσίες του διαδικτυακού τόπου του
www.kritikidiatrofi.gr, προορίζονται αποκλειστικά και μόνο για τη διασφάλιση της λειτουργίας της αντίστοιχης υπηρεσίας και δεν επιτρέπεται να χρησιμοποιηθούν από οποιονδήποτε τρίτο, χωρίς να τηρηθούν οι διατάξεις του Ν. 2472/97 σχετικά με την προστασία από επεξεργασία δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα, όπως αυτός ισχύει κάθε φορά.

Το ηλεκτρονικό κατάστημα www.kritikidiatrofi.gr λειτουργεί σύμφωνα με την ισχύουσα ελληνική και κοινοτική νομοθεσία και τηρεί με ασφάλεια τα προσωπικά σας δεδομένα για όσο χρονικό διάστημα είστε εγγεγραμμένος σε κάποια υπηρεσία του www.kritikidiatrofi.gr.

Τα προσωπικά δεδομένα που δηλώνετε στο ηλεκτρονικό κατάστημα www.kritikidiatrofi.gr  χρησιμοποιούνται αποκλειστικά από αυτό με σκοπό την υποστήριξη, προώθηση και εκτέλεση της συναλλακτικής σχέσης. Τα τηρούμενα στοιχεία του αρχείου δύνανται να κοινοποιηθούν στις αρμόδιες δικαστικές, αστυνομικές και άλλες διοικητικές αρχές κατόπιν νομίμου αιτήματός τους και σύμφωνα με τις κάθε φορά ισχύουσες νομοθετικές διατάξεις. Ο πελάτης έχει, μέσα στα πλαίσια της νομοθεσίας περί απορρήτου των τηλεπικοινωνιών, τα δικαιώματα ενημέρωσης και αντίρρησης που προβλέπουν τα άρθρα 11 έως 13 του ν. 2472/1997

Ο κάθε επισκέπτης μπορεί να περιηγηθεί στο ηλεκτρονικό κατάστημα www.kritikidiatrofi.gr χωρίς να δώσει οποιαδήποτε προσωπική πληροφορία. Θα χρειαστούμε προσωπικά δεδομένα (το e-mail σας) μόνο όταν γίνετε μέλος και προχωρήσετε σε παραγγελία προϊόντων.


Πληροφορίες που αφορούν αγορά προϊόντων:

Τα απαραίτητα στοιχεία για κάθε συναλλαγή είναι το ονοματεπώνυμο σας, ένα σταθερό τηλέφωνο, διεύθυνση (οδός, πόλη, ταχυδρομικός κώδικας), διεύθυνση αποστολής της παραγγελίας και τύπο παραστατικού (απόδειξη, τιμολόγιο). Παράλληλα, ζητάμε εθελοντικά κάποια στοιχεία όπως αριθμό κινητού τηλεφώνου (στην περίπτωση που χρειαζόμαστε να επικοινωνήσουμε άμεσα μαζί σας) και αριθμό fax.

Δεδομένα παραστατικού:

Στην περίπτωση που εκδώσουμε τιμολόγιο χρειαζόμαστε το όνομα της εταιρείας, τη δραστηριότητα, το Α.Φ.Μ. και τη ΔΟΥ.

Συνοπτικά, ζητάμε τόσες μόνο πληροφορίες όσες μας χρειάζονται ώστε να έχετε συνεπή παράδοση των προϊόντων που παραγγείλατε και ασφαλή πληρωμή της παραγγελίας σας.

Σύνδεση πελατών
Email
Κωδικός
- Νέος Πελάτης; Εγγραφή
- Ξεχάσατε τον Κωδικό σας;
Αναζήτηση προϊόντων
Καλάθι Αγορών
Σύνολο αγορών 0.00€
Τεμάχια 0
Βάρος σε Kg 0
Προβολή Καλαθιού
Τηλεφωνική επικοινωνία
Επικοινωνήστε μαζί μας στα τηλέφωνα
210 9839028
210 9839045
Χρήσιμα